home-left

De nieuwste berichten over corona vanuit het Bisdom

OrgelPlus concert

Van harte welkom op zaterdag 19 juni om 20 uur om te luisteren naar muziek van uiteenlopende componisten, uitgevoerd door instrumentalisten en vocalisten, met orgel als centrale factor. De toegang is vrij, er is een deurcollecte na afloop. Registratie van alle aanwezigen is verplicht. U meldt zich ofwel aan via het online reserveringssysteem, of u laat uw gegevens bij de ingang registreren. Alle gangbare coronamaatregelen zijn van kracht, zoals verplicht mondmasker tijdens het lopen door de kerk, en alleen plaatsnemen op de aangegeven zitplaatsen.

De Obrecht is open

U bent van harte welkom in de Obrecht voor de wekelijkse Hoogmis op zondag om 11 uur en de International Familiy Mass op zaterdag om 17 uur. Vanwege de coronamaatregelen moet uw aanwezigheid wel geregistreerd worden, en dient u zich te houden aan de aanbevelingen van het kabinet en de bisschoppen.

De Obrechtkerk raadt u sterk aan om een mondkapje te dragen wanneer u door de kerk loopt, dus bij aankomst en vertrek, en wanneer u ter communie gaat.

U kunt zich voor een viering aanmelden op meevieren.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/obrechtkerkamsterdam. U ontvangt dan een bevestigingsmail.

Wanneer u zich niet vooraf aanmeldt en er nog plaats beschikbaar is worden uw gegevens bij binnenkomst in de kerk geregistreerd. Meer informatie over het registreren van uw gegevens en uw privacy leest u op de website van het Bisdom.

Gebedsintenties
U kunt een gebedsintentie opgeven per e-mail aan het secretariaat, secretariaat@obrechtkerk.nl. Vermeld daarbij de naam en voor welke zondag de intentie bedoeld is. Stuur een intentie uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de beoogde zondag.

Bisdomblad SamenKerk

Het nieuwe nummer van SamenKerk is verschenen, met veel aandacht voor Onze Lieve Vrouw vanwege de meimaand, Smakt als enige bedevaartplaats ter ere van Sint Jozef en voor Titus Brandsma. Kom naar de kerk en haal een exemplaar, of lees de online uitgave.

Muziek in de Obrecht

Bekijk het muziekoverzicht van het Obrechtkoor. In verband met de coronamaatregelen kan het koor voorlopig niet optreden in de volledige bezetting. Momenteel zingen maximaal 4 koorleden.

Zin om zelf ook te zingen? Het Obrechtkoor heeft bij alle stemsoorten plaats voor nieuwe leden!