home-left

De nieuwste berichten over corona vanuit het Bisdom

De Obrecht is open

U bent van harte welkom in de Obrecht voor de wekelijkse Hoogmis op zondag om 11 uur en de International Familiy Mass op zaterdag om 17 uur. Vanwege de coronamaatregelen moet uw aanwezigheid wel geregistreerd worden, en dient u zich te houden aan de aanbevelingen van het kabinet en aan het protocol dat de bisschoppen op grond van het nationale beleid hebben opgesteld.

Sinds 30 sep­tem­ber 2020 geldt het dringende advies om niet-medische mondkapjes (mondneusmaskers) te dragen in alle publieke binnen­ruim­tes. De Obrechtkerk neemt dit advies over en raadt u sterk aan om een mondkapje te dragen wanneer u door de kerk loopt, dus bij aankomst en vertrek, en wanneer u ter communie gaat.

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen zullen we het aantal kerkgangers moeten limiteren. Daarom het vriendelijke en dringende verzoek vooraf te reserveren. Mocht de limiet zijn bereikt, dan ontvangt u daarover bericht.

U kunt zich voor een viering aanmelden op meevieren.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/obrechtkerkamsterdam. U ontvangt dan een bevestigingsmail.

Wanneer u zich niet vooraf aanmeldt worden uw gegevens bij binnenkomst in de kerk geregistreerd. Meer informatie over het registreren van uw gegevens en uw privacy leest u op de website van het Bisdom.

Gebedsintenties
U kunt een gebedsintentie opgeven per e-mail aan het secretariaat, secretariaat@obrechtkerk.nl. Vermeld daarbij de naam en voor welke zondag de intentie bedoeld is. Stuur een intentie uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de beoogde zondag.

Muziek in de Obrecht

Bekijk het muziekoverzicht van het Obrechtkoor. In verband met de coronamaatregelen kan het koor voorlopig niet optreden in de volledige bezetting. Momenteel zingen maximaal 4 koorleden.

Zin om zelf ook te zingen? Het Obrechtkoor heeft bij alle stemsoorten plaats voor nieuwe leden!