Vrienden van de Obrecht

De Obrechtkerk ziet er, dank zij de ingrijpende restauratiewerkzaamheden in de afgelopen jaren, prachtig uit. Wij hechten er aan dat het zo blijft. Dat is van belang voor bezoekers en buurtbewoners, of ze nu kerkganger en katholiek zijn, bewoner die van zijn buurt houdt of cultuurhistorisch belangstellende.

Om het kerkgebouw voor de toekomst in stand te houden, hebben we uw hulp nodig. Daarom is het fonds ‘Vrienden van de Obrechtkerk’ opgericht. Iedereen die de kerk een warm hart toedraagt, kan een steentje bijdragen, bijvoorbeeld aan de urgente onderhoudswerkzaamheden aan het dak.

Meer weten? Op zondag 5 januari 2020 vanaf 12:30 uur achterin de kerk vertellen wij u, onder het genot van hapje en een drankje, graag meer over Vrienden van de Obrecht.

Ja, ik kom op 5 januari en meld me aan.

Wilt u meehelpen of kent u mensen waarvan u weet dat ze geïnteresseerd zijn, meldt u zich dan aan om ‘Vriend van de Obrechtkerk’ te worden door het formulier in te vullen.

Vrienden ontvangen ter introductie het boek ‘De Obrechtkerk in Amsterdam’. Tevens staan op het programma een uitnodiging voor de ‘Vrienden van de Obrecht borrel’ en, bij een bijdrage van minimaal €1000,-, een uitnodiging voor twee personen voor een jaarlijks Obrechtdiner alsmede voorrangsplaatsen bij speciale evenementen in de kerk.