home-right

Vieringen & agenda

Reserveer uw plaats voor de vieringen via het online reserveringssysteem.

Gebedsintenties kunt u mailen aan het secretariaat, onder vermelding van de naam en de datum van de betreffende zondag.

jul

jul

Volledige agenda

Obrechtinfo
Eens in de 14 dagen het laatste Obrechtnieuws per e-mail ontvangen?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

For our international guests
Please read our information in English.

Bisdomblad SamenKerk

In dit zomernummer o.a.:

• De zomermaan­den juli en au­gus­tus zijn er in Tegelen de bekende Passiespelen. Een inter­view met Max Peute, die de rol van Judas speelt.
  • In Museum Catha­rij­neconvent (Utrecht) een bij­zon­dere ten­toon­stel­ling over de Bijbelse figuur van Maria Magdalena. Lezers van SamenKerk krijgen kor­ting bij hun museum­be­zoek!
  • Doe mee met de zomer­puz­zel 2021 en win een mooie prijs!

Kom naar de kerk en haal een exemplaar, of lees de online uitgave.

Woonruimte beschikbaar in dames studentenhuis Marienstaete

In de gerenoveerde pastorie van de Obrechtkerk komen deze zomer enkele plekken beschikbaar in de Rooms Katholieke woongroep van damesstudenten, Marienstaete. Binnen het huis, dat wordt ondersteund door een inwonende mentor, is aandacht voor studie én persoonlijke ontwikkeling. Marienstaete vormt een zelfstandig maar nauw verbonden onderdeel van de Parochie Onze Lieve Vrouw van de Allerheiligste Rozenkrans (Obrechtkerk) in Amsterdam Zuid.

Voor meer informatie of bij belangstelling om te komen wonen in Marienstaete: Stuur een e-mail naar marienstaete@obrechtkerk.nl