home-right

Vieringen & agenda

Reserveer uw plaats voor de vieringen via het online reserveringssysteem.

Gebedsintenties kunt u mailen aan het secretariaat, onder vermelding van de naam en de datum van de betreffende zondag.

Volledige agenda

Obrechtinfo
Eens in de 14 dagen het laatste Obrechtnieuws per e-mail ontvangen?
Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

For our international guests
Please read our information in English.

De Obrecht is open

U bent van harte welkom in de Obrecht voor de wekelijkse Hoogmis op zondag om 11 uur en de International Familiy Mass op zaterdag om 17 uur. Vanwege de coronamaatregelen moet uw aanwezigheid wel geregistreerd worden, en dient u zich te houden aan de aanbevelingen van het kabinet en aan het protocol dat de bisschoppen op grond van het nationale beleid hebben opgesteld.

De Obrechtkerk raadt u sterk aan om een mondkapje te dragen wanneer u door de kerk loopt, dus bij aankomst en vertrek, en wanneer u ter communie gaat.

Als gevolg van de aangescherpte coronamaatregelen zullen we het aantal kerkgangers moeten limiteren. Daarom het vriendelijke en dringende verzoek vooraf te reserveren. Mocht de limiet zijn bereikt, dan ontvangt u daarover bericht.

U kunt zich voor een viering aanmelden op meevieren.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/obrechtkerkamsterdam. U ontvangt dan een bevestigingsmail. Een plaats op de wachtlijst is geen reservering; pas als er nog plaats is ontvangt u alsnog een reserveringsbericht.

Wanneer u zich niet vooraf aanmeldt en er nog plaats beschikbaar is worden uw gegevens bij binnenkomst in de kerk geregistreerd. Meer informatie over het registreren van uw gegevens en uw privacy leest u op de website van het Bisdom.

Gebedsintenties
U kunt een gebedsintentie opgeven per e-mail aan het secretariaat, secretariaat@obrechtkerk.nl. Vermeld daarbij de naam en voor welke zondag de intentie bedoeld is. Stuur een intentie uiterlijk op de vrijdag voorafgaand aan de beoogde zondag.

Woonruimte beschikbaar in dames studentenhuis Marienstaete

In de gerenoveerde pastorie van de Obrechtkerk komen deze zomer enkele plekken beschikbaar in de Rooms Katholieke woongroep van damesstudenten, Marienstaete. Binnen het huis, dat wordt ondersteund door een inwonende mentor, is aandacht voor studie én persoonlijke ontwikkeling. Marienstaete vormt een zelfstandig maar nauw verbonden onderdeel van de Parochie Onze Lieve Vrouw van de Allerheiligste Rozenkrans (Obrechtkerk) in Amsterdam Zuid.

Voor meer informatie of bij belangstelling om te komen wonen in Marienstaete: Stuur een e-mail naar marienstaete@obrechtkerk.nl